MEMBRII BIROULUI EXECUTIV ȘI AL COMISIEI DE CENZORI CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ

29/02/2024
MEMBRII BIROULUI EXECUTIV ȘI AL COMISIEI DE CENZORI CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ

La 28 februarie 2024, a avut loc ședința Biroului Executiv al Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova. La lucrările ședinței au participat membrii Biroului Executiv și al Comisiei de Cenzori.

Participanții au analizat informațiile despre desfășurarea procesului de prezentare a Rapoartelor anuale privind activitatea organizațiilor sindicale pentru anul 2023. Totodată, s-a discutat modul de repartizare a mijloacelor bănești pentru prevenirea îmbolnăvirilor și recuperarea capacității de muncă a asiguraților prin tratament balneosanatorial, dar și odihna copiilor în perioada estivală a anului 2024.

La fel, în cadrul ședinței, au fost puse în discuție subiecte ce țin de organizarea și desfășurarea Spartachiadei XXXVI a lucrătorilor ocrotirii sănătății din Republica Moldova, precum și organizarea seminarelor de instruire a tinerilor sindicaliști în domeniul raporturilor de muncă, planificate pentru acest an.

În urma discuțiilor, membrii Biroului Executiv și al Comisiei de Cenzori au stabilit data convocării ședinței în plen a Consiliului Republican al Federației Sindicale „Sănătatea”, care va avea loc la data de 17 aprilie curent.

Informații utile