Seminar educațional pentru tineret

20/12/2011
Seminar educațional pentru tineret

La 18-20 noiembrie, curent, Sindicatul ”Sănătatea” a organizat și desfășurat un seminar educațional, pentru activul Organizației de Tineret, având drept scop dezvoltarea competențelor de comunicare și managementul conflictelor.

Tinerii cursanți au studiat cu ajutorul formatorilor Mihail Dutca – Sindicatul „Sănătatea”, Olga Stratulat – Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova, Corina Lazăr – ULIM, temele cu privire la managementul conflictului; arta comunicării; comunicare interpersonală; liderul sindical; formarea imaginii pozitive a organizației sindicale și a liderului ei.

În opinia participanților, prezentările făcute de formatori au fost foarte interesante, utile și binevenite, iar activitățile practice i-au ajutat să cristalizeze informația receptată.

La etapa de evaluare cursanții s-au expus foarte pozitiv, în special și-au exprimat doleanța de a mai participa la seminare cu tematica: dreptul muncii, negocierea contractului colectiv de muncă și cel individual, drepturile și responsabilitățile medicului și pacientului, negocierea salariului.

Informații utile