ȘEDINȚA BIROULUI EXECUTIV AL SINDICATULUI „SĂNĂTATEA”

15/09/2022
ȘEDINȚA BIROULUI EXECUTIV AL SINDICATULUI „SĂNĂTATEA”

La 14 septembrie 2022, a avut loc ședința Biroului Executiv al Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova. La lucrările ședinței au participat membrii Biroului Executiv și al Comisiei de Cenzori.

Participanții au analizat informațiile cu privire la organizarea activităților educaționale în trimestrul IV al anului 2022. Totodată, s-au discutat rezultatele desfășurării Forumului tinerilor sindicaliști din domeniul ocrotirii sănătății, cu genericul „Sindicatul pentru TINEri!”, precum și a Spartachiadei XXXIV a lucrătorilor ocrotirii sănătății din Republica Moldova.

La fel, în cadrul ședinței, a fost prezentată informația cu privire la demararea Campaniei de promovare a principiilor dialogului social prin negocierea și semnarea contractelor colective (nivel de Unitate), cu genericul „Contractul colectiv de muncă eficient – loc de muncă decent!”.

La finalul întrunirii au fost anunțate totalurile cu privire la organizarea odihnei copiilor angajaților – membri de sindicat (în perioada estivală 2022) și organizarea tratamentului balneo-sanatorial în trimestrele II și III ale anului.

Informații utile