Aniversarea a 40 de ani de la fondarea Institutului Mamei și Copilului

04/11/2022
Aniversarea a 40 de ani de la fondarea Institutului Mamei și Copilului

Președintele Federației Sindicale “Sănătatea” din Moldova, Aurel Popovici, a participat la inaugurarea Conferinței științifice jubiliare dedicată aniversării a 40 de ani de la fondarea Institutul Mamei și Copilului, ce se desfășoară în perioada 3-5 noiembrie curent.

Conferința aniversară a întrunit reprezentanți ai Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova, ai Academiei de Științe a Moldovei, ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, medici și specialiști notorii din țară.

Alături de invitați, cu un mesaj de felicitare în adresa colectivului instituției a venit și președintele Aurel Popovici, care a reiterat rolul acestei instituții medico-sanitare publice de serviciile căreia beneficiază anual zeci de mii de pacienți.

“Orice realizare a instituției în care activați sunt rodul muncii Dumneavoastră. Aveți un istoric remarcabil și sunt convins că și în continuare veți depune eforturile necesare ca la baza activității Institutului Mamei și Copilului să persiste colegialitatea, eficiența și profesionalismul, astfel încât instituția să fie mereu în plină ascensiune, iar rezultatele muncii voastre să vorbească de la sine, făcându-ne mândri pe fiecare dintre noi pentru faptul că facem parte din marea echipă a lucrătorilor medicali din Republica Moldova.”, a menționat președintele.

În numele Federației Sindicale “Sănătatea” din Moldova, Aurel Popovici a înmânat directorului Sergiu Gladun Medalia și Diploma de Excelență acordată Institutului Mamei și Copilului, în semn de recunoștință a contribuției întru consolidarea și dezvoltarea sistemului de sănătate. Totodată, președintele a înmânat diplome la câțiva angajați ai instituției.

Informații utile