Mesajul președintelui Federației Sindicale “Sănătatea”, Aurel Popovici, cu prilejul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

19/06/2020
Mesajul președintelui Federației Sindicale “Sănătatea”, Aurel Popovici, cu prilejul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

 

 

Dragi și stimați lucrători ai sistemului de sănătate!

Cu ocazia sărbătorii profesionale “Ziua lucrătorului medical și a farmacistului” vă aduc sincere felicitări și mulțumiri pentru efortul depus la fortificarea sistemului ocrotirii sănătății.

Meseria de medic este considerată pe bună dreptate una din cele mai nobile și umane din lume, dar și una de o responsabilitate enormă.

Astăzi, Vă aflați pe prima linie în lupta cu noul coronavirus COVID-19, ați luat principala lovitură asupra Dumneavoastră. Ați riscat și vă riscați viața, sănătatea Dumneavoastră și a persoanelor apropiate. În aceste condiții dificile, faceți lucruri mărețe și este un adevărat act de eroism pe timp de pace!

Acum, probabil ca niciodată, întreg mapamondul a înțeles cât de puțină atenție a fost acordată sistemului de sănătate, și cât de necesare sunt investițiile în echipamente moderne și în resurse umane.

Profit de această ocazie pentru a reitera respectul față de devotamentul Dumneavoastră și doar datorită efortului depus de lucrătorii din sistemul medical, suntem încrezuți că vom depăși această încercare și vom reveni la ritmul normal al vieții.

Vă doresc să aveți parte de sănătate și prosperitate în familii, multe bucurii și împliniri, să fiți apreciați și respectați la justa valoare de întreaga societate.

La mulți ani!

Cu deosebit respect,

Aurel Popovici

Președintele Federației Sindicale “Sănătatea”

 

Informații utile