Membrii Biroului Executiv ai FSSM s-au întrunit în ședință

10/06/2022
Membrii Biroului Executiv ai FSSM s-au întrunit în ședință

Joi, 9 iunie, a avut loc ședința Biroului Executiv ai Federației Sindicale “Sănătatea” din Moldova (FSSM). Temele de discuție au vizat situația privind mersul negocierilor dintre reprezentanții FSSM, Ministerul Sănătății și Companiei Naționale de Asigurări în Medicină a proiectului Convenției colective (nivel de ramură) pentru anii 2022-2025.

Totodată, sindicaliștii au discutat despre posibilitatea acordării unui suport financiar organizațiilor sindicale membre ale FSSM, cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului”.

Tot în cadrul ședinței, membrii Biroului Executiv au abordat subiectul cu privire la organizarea odihnei copiilor în perioada estivală 2022, precum și distribuirea biletelor balneo-sanatoriale în semestrul II al anului curent.

La final, președintele FSSM, Aurel Popovici a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii profesionale, dorindu-le să se bucure de recunoștința pacienților, de aprecierea celor din jur, multă putere, energie, pace și liniște în familii.

Informații utile