Felicitări de Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului

13/06/2011
Felicitări de Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului

Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului, Executivul Sindicatului „Sănătatea” are deosebita onoare de a adresa tuturor lucrătorilor din ramură sincere urări de bine, sănătate, prosperitate, fericire şi noi realizări.

Această profesie este pe bună dreptate considerată una din cele mai nobile din lume, dar şi una extrem de responsabilă. Majoritatea absolută a lucrătorilor în halate albe îşi onorează funcţiile de serviciu la un înalt nivel de măiestrie profesională, muncind cu jertfire de sine, deseori în afara orelor de program, ghidându-se în activitatea de zi cu zi, de obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate. Lucrătorii medicali sunt cei care aduc bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc o rază de speranţă suferindului, tratează boala şi sufletul, în baza simplei chemări a inimii.

În numele Executivului Sindicatului „Sănătatea” Vă dorim ca să Vă bucuraţi de ceea ce le reîntoarceţi oamenilor – sănătate, să aveţi parte permanent de bucurii, recunoştinţa pacienţilor şi a societăţii.

Preşedintele Sindicatului „Sănătatea”
Victor Benu

Informații utile