Biroul executiv al FSSM s-a întrunit în ultima ședință din acest an

23/12/2021
Biroul executiv al FSSM s-a întrunit în ultima ședință din acest an

Miercuri, 22 decembrie, membrii Biroului Executiv și Comisiei de Cenzori ai Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova (FSSM) s-au întrunit în ședință.

În conformitate cu ordinea de zi aprobată, sindicaliștii au discutat despre propunerile Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova pentru includerea în proiectul Planului de activitate al Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective pentru anul 2022, precum și în cel al Comisiei pentru consultări și negocieri colective (nivel de ramură) în domeniul sănătății.  

Totodată, a fost prezentată nota informativă privind elaborarea proiectului Convenției colective (nivel de ramură) pe anii 2022-2025.

La finalul întrunirii, președintele FSSM, Aurel POPOVICI a înmânat medalia Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova președintelui Comitetului Sindical din cadrul Ministerului Sănătății, doamnei Diana Noroc. Distincția a fost oferită în semn de recunoștință a contribuției întru consolidarea și dezvoltarea sistemului de sănătate, precum și pentru activitatea de promovare a principiilor sindicalismului democratic.

La fel, prin decizia membrilor Biroului Executiv, de comun cu membrii Comisiei de Cenzori, în cadrul întrunirii a fost decorat cu distincția supremă – medalia Federației Sindicale „Sănătatea” din Moldova – liderul mișcării sindicale din sistemul de sănătate, domnul Aurel Popovici.

Președintele FSSM a exprimat celor prezenți respectul și gratitudinea pentru munca asiduă cu care contribuie la bunăstarea și sănătatea întregii țări și le-a adresat sincere felicitări cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă.

Informații utile