Ai toată aprecierea noastră, DOCTORE!

27/03/2020
Ai toată aprecierea noastră, DOCTORE!

Actualmente, întreaga lume trece prin printr-o perioadă deosebit de dificilă și conștientizăm cu toții rolul vital pe care îl au angajații din sistemul de sănătate.

Lucrătorii medicali sunt cei care în pofida condițiilor periculoase pentru viața lor, sunt pe linia întâi în tratarea pacienților, având un rol esențial în stoparea răspândirii virusului COVID-19.

Astăzi, fiecare angajat din sistem dă dovadă de responsabilitate maximă în oferirea serviciilor de ocrotire a sănătății populației. În aceste clipe grele, întreaga societate mizează pe implicarea, devotamentul și profesionalismul lucrătorilor medicali.

Dragi lucrători medicali, luând în considerare riscurile profesionale, Vă îndemnăm să luați toate măsurile necesare pentru securitatea și sănătatea Dumneavoastră.

Ne exprimăm, de rând cu întrega societate, aprecierea față de contribuția pe care o are fiecare lucrător medical în aceste momente.

În semn de înaltă recunoștință pentru eforturile depuse, Federația Sindicală „Sănătatea” este alături de Dumneavoastră și vine cu următoarele acțiuni de solidaritate:

– se alocă IMSP Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” suma de 60 000 lei întru pentru procurarea echipentelor individuale speciale de protecție a personalului medical;

– se asigură zilnic prânz pentru personalul medical din cadrul IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pentru cel puțin 10 zile;

– a susține financiar angajații din cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” care sunt implicați în tratarea cazurilor cu infecția virusului COVID-19.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

 

Informații utile