mun. Chișinău,
str. 31 August 1989, nr. 129.

Tel: 022-23-72-45
Fax:022-23-73-13
Fax:022-23-74-87

office@sindsan.md

 

 

 

 

 

Instruirea formatorilor sindicali

La 23-25 mai curent, în incinta Institutului Muncii, Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova desfășoară cea de a II sesiune a proiectului „Formare de Formatori”. La activitate participă lideri și activiști sindicali care urmează să devină formatori sindicali și să promoveze principiile sindicaliste la nivel de organizație sindicală primară.

Sesiunea prevede formarea și dezvoltarea competențelor de a cunoaște particularitățile de manifestare și învățare a cursanților adulți; de a cunoaște rolul și funcțiile educației sindicale; politica Federației „Sănătatea” în domeniul instruirii și formării sindicale; de a elucida specificul educației sindicale și de a comunica eficient cu cursanții sau alte persoane implicate în realizarea programului de formare.

Pe parcursul sesiunii, participanții ghidați de formatori profesioniști au studiat temele: tehnici moderne de instruire; crearea atmosferei și realizarea activităților de instruire activă; suportul de curs: conținut și reguli de întocmire; arta oratorică; modul de acordare a garanțiilor și calculare a compensațiilor.

Prezentările teoretice au fost reușit combinate cu activități practice care i-au ajutat pe cursanți să elucideze toate neclaritățile. Fiecare participant a primit seturi de materiale didactice.

 

  • PDF

Calendar

Prognoza Meteo

Curs Valutar