mun. Chișinău,
str. 31 August 1989, nr. 129.

Tel: 022-23-72-45
Fax:022-23-73-13
Fax:022-23-74-87

office@sindsan.md

 

 

 

 

 

Unele recomandări pentru negocierea Contractului colectiv de muncă

La 31 ianuarie 2018, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, Compania Naţională de Asigurări în Medicină şi Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova, în scopul realizării măsurilor coordonate ce ţin de dezvoltarea şi modernizarea ramurii sănătăţii; eficacitatea asistenței medicale populației; apărarea drepturilor şi intereselor profesionale, economice, de muncă şi sociale, colective şi individuale minime pentru salariaţii, membri de sindicat, elevii și studenții din instituţiile medico-sanitare, farmaceutice, de învăţământ, alte instituţii din sistemul sănătăţii; asigurării drepturilor și garanțiilor de activitate a Sindicatului, reprezentant al salariaților, au încheiat Convenţie colectivă (nivel de ramură) pe anii 2018-2021.

Această convenție trebuie să constituie baza de elaborare, negociere şi încheiere a contractelor colective de muncă la nivelul mun. Chişinău şi mun. Bălţi, UTA Găgăuzia și de Unităţi.

În contextul celor menționate, întru facilitarea elaborării, negocierii şi încheierii contractelor colective nivel de unitate, Vă propunem Ghidul practic pentru negocieri și Modelul Contractului colectiv de muncă, pe care le puteți găsi AICI.

  • PDF

Calendar

Prognoza Meteo

Curs Valutar