mun. Chișinău,
str. 31 August 1989, nr. 129.

Tel: 022-23-72-45
Fax:022-23-73-13
Fax:022-23-74-87

office@sindsan.md

 

 

 

 

 

Centrul de educație medicală continuă a personalului medical și farmaceutic - ședința de dare de seamă și alegeri

La 5 martie curent, organizația sindicală a Centrului de educație medicală continuă a personalului medical și farmaceutic a organizat și desfășurat adunarea de dare de seamă și alegeri a Comitetului sindical.

În cadrul ședinței, președintele și membrii Comitetului sindical, au prezentat darea de seamă privind activitatea pentru cei cinci ani de mandat, printre cele mai importante activități au fost menționate: apărarea drepturilor profesionale şi intereselor social-economice a salariaţilor; crearea condiţiilor de muncă şi securitatea în muncă; crearea confortului social; crearea odihnei salariaților. Concomitent, s-a accentuat că Comitetul sindical în comun cu acordul administraţiei duce o activitate informaţională continuă. Colectivul este informat de toate restricţiile şi schimbările legislative în activitatea social-economică a salariaţilor prin informaţii în cadrul şedinţelor, consiliului de administraţie şi adunările salariaţilor.

Conferința a fost încheiată cu alegerea membrilor Comitetului sindical și realegerea dnei Tatiana Roabeș în funcție de președinte al CS.

Menționăm, că Centrul având filială și în teritoriu, a organizat ședința on-line, facilitând, astfel participarea colegilor din mun. Bălți.

Biroul Executiv al Federației Sindicale „Sănătatea” aduce mulțumiri dnei Tatiana Roabeș pentru munca depusă pe perioada mandatului care s-a scurs și îi dorim succese în continuare.

  • PDF

Calendar

Prognoza Meteo

Curs Valutar