mun. Chișinău,
str. 31 August 1989, nr. 129.

Tel: 022-23-72-45
Fax:022-23-73-13
Fax:022-23-74-87

office@sindsan.md

 

 

 

 

 

Asociația sindicală raională din asistența medicală primară Rezina își alege organele de conducere pentru următoarea perioadă

La 11 ianuarie curent, a avut loc Conferința de dare de seamă și alegeri ale organelor de conducere a Asociației sindicale raionale din asistența medicală primară Rezina. La conferință au fost prezenți delegați ai Centrelor de sănătate Rezina, Ignăței, Pripiceni, Cinișeuți.

Conform ordinii de zi, președintele organizației sindicale raionale, dna Ludmila Calin, a prezentat un amplu raport despre activitatea Comitetului sindical pe perioada mandatului. Printre cele mai importante activități desfășurate au fost menționate cele cu privire la elaborarea, negocierea și încheierea Contractului colectiv de muncă pe anii 2014-2017, elaborată în baza Convenției colective (nivel de ramură); crearea comitetelor sindicale în centrele de sănătate autonome din satele Ignăței, Pripiceni și Cinișeuți, ulterior acordarea asistenței consultative la elaborarea Contractului colectiv de muncă pe anii 2014-2017; constituirea Asociației sindicale raionale din asistența medicală primară și a organizației sindicale raionale Rezina a Federației „Sănătatea”.Totodată, s-a menționat că activitatea Comitetului sindical a fost axată spre reprezentarea intereselor profesionale și apărarea drepturilor colective și individuale ale membrilor de sindicat.

Delegații Conferinței s-au arătat mulțumiți de activitatea Comitetului sindical și a președintelui pe perioada de mandat și au venit cu propunerea de a realege pe dna Ludmila Calin în calitate de președinte.

Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova aduce sincere mulțumiri, dnei Calin și membrilor Comitetului sindical, pentru munca depusă pe parcursul celor cinci ani de mandat și le urează succese în continuare.

  • PDF

Calendar

Prognoza Meteo

Curs Valutar