mun. Chișinău,
str. 31 August 1989, nr. 129.

Tel: 022-23-72-45
Fax:022-23-73-13
Fax:022-23-74-87

office@sindsan.md

 

 

 

 

 

Experiență inedită pentru tinerii sindicaliști

La 29 noiembrie, curent, la inițiativa Comitetului sindical elevilor din cadrul Colegiului de medicină din mun. Bălți cu susținerea Consiliului municipal Bălți al Federației Sindicale „Sănătatea” și în colaborare cu Federația „Sănătatea” a fost organizată o activitate inedită, cu participarea elevilor din colegiile de medicină din municipiile Bălți și Chișinău și raioanele Orhei și Ungheni. Din păcate elevii Colegiului de medicină din rl Cahul nu au putut participa, din cauza distanței prea mare pe care au trebuit să o parcurgă. Însă, în perspectivă, sperăm ca acest seminar să continue prin organizarea activităților similare și în alte colegii.

Tinerii sindicaliști s-au întrunit pentru a face un schimb de experiență. Cele relatate de participanți ne-au uimit atât de mult… ei fiind copii, încă, organizează lucruri minunate care face fericite alte inimi mai triste decât noi. Printre activități au fost enumerate: participarea la acțiuni de caritate, susținerea semenilor aflați la grea încercare, dar și organizarea și desfășurarea activităților cultural-sportive pentru a duce și a promova un mod sănătos de viață.

Concomitent, tinerii fost informați despre munca decentă pentru tineri; aspecte legislative pentru tinerii specialişti și procesul de tranziţie de la studii la muncă, avândul în calitate de formator pe dl Ion Preguza din cadrul Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova. O altă temă pusă în discuție pe parcursul seminarului a fost dezvoltarea personală pentru comunicare şi relaţionare eficientă, având în calitate de formator pe dna Alexandra Vîrlan, Federația „Sănătatea”.

Subiectele prezentate au fost reușit combinate cu activități practice, care au sporit cristalizarea informației.

  • PDF

Calendar

Prognoza Meteo

Curs Valutar